Kuumin housumuoti – kelpaa myös kuninkaallisille ja poptähdille

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna naisten housumuoti muuttui väljempään suuntaan. Tiukat farkut saivat väistyä leveälahkeisten ja istuvuudeltaan rennompien housujen tieltä. Viime aikoina aikana trendikkäiksi ovat nousseet myös reisitaskuhousut.

Reisitaskuhousumuoti on pitänyt pintansa vahvasti jo vuoden ajan ja näyttää jatkavan suosiotaan People-sivuston mukaan edelleen. Trendi on siinä mielessä poikkeuksellinen, että se kelpaa niin teini-ikäisille kuin aikuisillekin. Reisitaskut sopivat sekä naisille että miehille, ja niitä ovat käyttäneet niin nuoret poptähdet kuin Kate Middleton ja Oprahkin.

Reisitaskuhousumuodista löytyy malli, väri ja materiaali moneen makuun. Housut voivat olla esimerkiksi farkkua, puuvillaa tai jopa satiinia. Värityksenä moni suosii klassista armeijan vihreää tai mustaa, mutta myös kirkkaita neonvärejä ja neutraaleja beigen ja ruskean sävyjä on nähty tässä housumallissa.