Millie Bobby Brownin takapuoli paljasti siviilisäädyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stranger Things -hittisarjasta tunnetuksi tullut näyttelijätähti Millie Bobby Brown valittiin taannoin Glamour-lehden toimesta Vuoden naiseksi. Millie Bobby Brown meni vuosi sitten kihloihin Jake Bongiovin kanssa.

Jake Bongiovin isä Jon Bon Jovi vahvisti taannoin tiedon, jonka mukaan nuori pari on vihitty. Nyt Millie Bobby Brown julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia hauskasta huvipuistossa vietetystä päivästä, jonne hän oli pukeutunut uuden siviilisäätynsä mukaan.

Millie Bobby Brown ihastutti farkkushortseillaan, joissa näkyi takapuolen päälle kirjailtuna teksti Wifey, joka tarkoittaa vaimoa. ”Juhlien vaimo”, luki myös hänen lippalakissaan, joka nähtiin väärin päin aseteltuna hänen päässään.

Millie Bobby Brown ja Jake Bongiovi menivät naimisiin pienessä ja intiimissä seremoniassa perheen kesken. Suuremmat juhlat ovat kuitenkin vielä suunnitteilla ja niihin kutsutaan enemmän ystäviä paikalle.