Dakota Fanning paljasti: Tom Cruise lähettää joka vuosi kengät lahjaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Tom Cruise on tunnettu monista toimintaelokuvista. Mies on alkanut saamaan vähitellen myös hyvin anteliaan miehen maineen etenkin siksi, että hän lahjoo ystäviään ja kollegoitaan melko säännöllisesti.

Aiemmin Kirsten Dunst kertoi saavansa Tom Cruiselta joka joululomalla kakun. Cruisella on ilmeisesti lista näyttelijäystävistä, joille hän lähettää joka vuosi valkosuklaakakun joululomien aikaan. Nyt näyttelijätähti Dakota Fanning on paljastanut, että myös hän saa vuosittain Tom Cruiselta lahjan.

Dakota Fanning työskenteli Tom Cruisen kanssa samassa elokuvassa täyttäessään 11 vuotta. Tällöin Cruise antoi tytölle syntymäpäivälahjaksi Motorola Razr -puhelimen. Siitä lähtien Cruise on muistanut Dakota Fanningin syntymäpäivän.

Mies ei ole ottanut kuitenkaan tavakseen lähettää naiselle aina uutta puhelinta vaan hän on alkanut muistamaan tähteä kengillä. Dakota Fanning on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että Tom Cruise lähettää edelleen hänelle joka syntymäpäivä uuden parin kenkiä.