Sofia Richie Grainge sai esikoisensa: ”Elämäni paras päivä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja sosiaalisen median vaikuttaja Sofia Richie Grainge sai hänen aviomiehensä Elliot Graingen kanssa heidän ensimmäisen lapsensa. Tyttövauva syntyi 20. toukokuuta ja sai nimekseen Eloise Samantha Grainge.

Sofia Grainge on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan suloisen mustavalkoisen kuvan, jossa hän pitää käsissään vastasyntyneen lapsen pikkuruisia jalkateriä. ”Elämäni paras päivä”, tuore äiti kirjoitti julkaisun kuvatekstissä tytön nimen paljastamisen yhteydessä.

Sofia meni viime vuonna naimisiin Elliot Graingen kanssa ja he alkoivat pian häämatkansa jälkeen odottamaan esikoistaan. Sofia Richie Grainge julkaisi raskausajalta paljon kuvia ja videoita ja ihastutti seuraajiaan muun muassa omalla tyylillään ja asuvalinnoillaan.