Alessandra Ambrosio poseerasi alastomana vedessä: ”Yhtä luonnon kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien A-sarjaan pitkään lukeutunut brasilialainen Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Aktiiviuransa taannoin jättänyt perheenäiti on esitellyt viime aikoina muun muassa omaa rantavaatemallistoaan, joten hänen malliuransa on kuitenkin jatkunut.

Tällä kertaa Ambrosio on pulahtanut alastomana vyötärön syvyiseen veteen, jossa hän poseeraa kameralle. Kuvatekstissä mallikaunotar kertoo olevansa kuvissaan yhtä luonnon kanssa.

42-vuotias Alessandra Ambrosio vietti juuri ison ystäväporukan kesken Los Angelesissa rentoa viikonloppua. Kaunotar julkaisi hänen sosiaalisen median kanavilleen kuvia ja videoita, joissa päästiin näkemään miten upeissa puitteissa tähti lomaili ystäviensä kanssa.