Varas vei 17 Pringles-purkkia – syyttää mainoslausetta teostaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Perunalastuvaras on jäänyt kiinni Englannissa. Poliisi pidätti Sutton-in-Ashfieldissä miehen, joka syyllistyi muun muassa lukuisten Pringles-purkkien varastamiseen. 40-vuotias Adam Spencer selitti tekoaan Pringlesin vanhalla mainoslauseella.

Spencer aloitti myymälävarkauksien sarjan 11. huhtikuuta Tesco-myymälässä. Tekoa seurasivat lukuisat varkaudet ja murrot alueen ruokakaupoissa. Eräällä kerralla hän varasti 17 purkillista Pringles-perunalastuja.

BBC:n mukaan poliisi kysyi Spenceriltä motiivia mittavaan perunalastuvarkauteen. Mies vastasi toistamalla Pringlesin mainoslauseen ”once you pop, you can’t stop”. Slogan tarkoittaa vapaasti suomennettuna ”kun aloitat, et voi lopettaa”.

Spencer myönsi tekonsa poliisille. Häntä syytettiin useista murtovarkauksista ja varkauksista. Hänet tuomittiin teoista puoleksi vuodeksi vankilaan.