Lisa Rinna yllätti siilitukalla – naista ei ole tunnistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä monille tutuksi tullut Lisa Rinna on viime aikoina keskittynyt omaan Rinna Beauty -kauneusbrändiinsä. Lisa Rinna sai taannoin potkut suositusta Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta, minkä vuoksi häntä ei enää näkynytkään sen uudella tuotantokaudella.

Lisa Rinna on tunnettu hänen tavaramerkikseen muodostuneesta lyhyestä hiustyylistä, jonka nainen on stailannut samalla tavalla jo vuosikymmenien ajan. Viime aikoina nainen on kuitenkin erilaisissa tapahtumissa ja kuvauksissa leikitellyt tyyleillä, jotka on loihdittu peruukkien avulla.

Nyt Lisa Rinna nähdään uusissa kuvauksissa todella näyttävässä lyhyessä hiusmallissa. Naisella nähdään lähes mustat noin senttimetrin mittaan leikatut hiukset, jotka sopivat tähdelle todella hyvin. Näyttää kuitenkin siltä, että nainen ei ole leikannut siiliksi omia hiuksiaan vaan myös ennalta lyhyempi hiustyyli on tehty peruukin avulla.