Darcey Silvan sisko hurahti kauneusleikkauksiin – nenä pieneni olemattomiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Omaa realityohjelmaa tähdittävät ja muotimerkkiä luotsaavat siskokset Darcey ja Stacey Silva, ovat ansioituneet myös kauneusleikkausten saralla. Kaksikko on lentänyt useasti Turkkiin ottamaan erilaisia plastiikkakirurgisia toimenpiteitä kehoonsa ja kasvoihinsa.

Darcey ja Silva tekevät kaiken yhdessä siskoksina. TLC lopetti siskojen yhteisen spin-off-ohjelman neljännen tuotantokauden jälkeen ja myös siskojen elämän kerrotaan ajautuneen sen myötä erilleen. Stacey ja hänen aviomiehensä Florian ovat osa 90 Day: The Last Resortin -sarjan toista tuotantokautta. Sen sijaan Darcey ei ole esiintynyt televisiokameroille, mutta tiedossa on, että hän ja Georgie palasivat yhteen.

Stacey toteutti äskettäin cameo-videon fanilleen ja pyysi anteeksi nenäteipin käyttämistä. Video levisi netissä ja fanit huolestuivat näkemästään. Stacey Silvan nenä on kutistunut kauneusleikkausten vuoksi entisestään ja teipin uskotaan pitävän sitä nyt kasassa.