Lapsi pääsi tekemään junan kuulutuksen – nappisuoritus ensikertalaiselta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Videolle on tallentunut sydäntä lämmittävä hetki, jossa eräs nuori poika pääsi toteuttamaan pitkäaikaisen unelmansa. Hän oli aina junalla matkustaessa haaveillut siitä, että hän saisi tehdä junan kuulutuksen ja nyt tämä toive toteutui.

Poika pääsi Torontossa tekemään junalla matkustaessaan kuulutuksen seuraavasta pysähdyksestä. Storyful Viral -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten reippaasti poika ryhtyy saamaansa kunniatehtävään ja aloittaa kuulutuksen.

Poika suoriutuu tehtävästä kuin vanha tekijä. Hän muistaa kertoa moneen otteeseen seuraavan pysähdyspaikan ja muistuttaa ihmisiä poistumaan oikeasta ovesta. Videon kuvaaja ja konduktööri kehuvat poikaa ja kertovat hänen tehneen todella hyvää työtä.