Billie Eilish kertoi omituisista pakeista – luuli miehen kuolleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jo nuorella iällä menestykseen noussut yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Billie Eilish julkaisi juuri kolmannen albuminsa, joka kantaa nimeä Hit Me Hard and Soft. Nainen halusi julkaista koko albumillisen musiikkia faneilleen kerralla eikä irrottanut teoksesta yhtäkään singleä ennen albumin julkaisua.

Billie Eilish on tehnyt viime viikkojen aikana paljon esiintymisiä ja antanut haastatteluita eri medioissa. Nyt sosiaalisessa mediassa leviää video, jossa Billie Eilish kertoo podcastin vieraana ollessaan, että hän on saanut todella hurjat pakit eräältä mieheltä lähi aikoina.

Billie Eilish on avoimesti kertonut rakastuvansa sekä miehiin että naisiin. Nyt nainen kertoi saaneensa pakit mieheltä, jonka hän tunsi vuosien ajalta. Kun he olivat sopineet yhteisestä tapaamisesta, mies lopetti kaiken yhteydenpidon eikä vastannut enää mihinkään. ”Se oli hulluinta ikinä. Ajattelin jo, että kuoliko hän”, Billie Eilish muistelee.

@wishuwereebillie #billieeilish #fyp ♬ original sound – Gvantsa☆