Indonesiassa kadonnut nainen löytyi pytonin vatsasta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Indonesiasta on kantautunut karmiva uutinen, jossa pyton on syönyt ihmisen. Tämä on viides tapaus pelkästään Indonesiassa vuoden 2017 jälkeen kun pyton on hotkaissut ihmisen kokonaisena. Tällaiseen tapahtumaan tarvitaan pienikokoinen henkilö ja kohtuullisen suuri pyton.

Perhe oli huolestunut kun 50-vuotias Farida-niminen nainen ei ollut tullut kotiin. Myöhemmin kun naista oltiin alettu etsimään, hänen aviomiehensä löysi äidin tavaroita ulkoa. Jonkin matkan päästä lähistöltä löytyi viisimetrinen pytonkäärme, jonka vatsa pullotti.

Kyläläiset olivat olleet yhtä mieltä siitä, että käärme tapetaan ja sen epäilyttävän suuri vatsa avataan. Kun käärmeen vatsa oli viilletty auki, sieltä oli heti pilkistänyt esiin naisen pää. Faridaa jäivät Daily Mail -sivuston mukaan kaipaamaan aviomies, neljä lasta ja muut sukulaiset.