Nainen synnytti ravintolassa – ei tiennyt olevansa raskaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tayvia Woodfork -niminen nainen oli Arkansasissa Golden Corral -nimisessä ravintolassa syömässä perheensä kanssa. Kesken aterian nainen oli tullut todella huonovointiseksi ja kivuissaan mennyt vessaan.

Kun Tayvia oli ollut vessassa kymmenen minuutin ajan, hänen äitinsä Tameka oli lähtenyt tarkastamaan hänen vointiaan. Tällöin Tayvia jo itki kivusta eikä ollut pystynyt liikuttamaan jalkojaan. Hän ei olisi itse kyennyt siirtymään sairaalaan, minkä vuoksi paikalle oli soitettu ambulanssi.

Kun ensihoitajat olivat saapuneet paikalle, Tayvia oli synnyttänyt terveen pojan. Kävi ilmi, että hän oli ollut tietämättään 37. viikolla raskaana. Tayvia oli People-sivuston mukaan kommentoinut, että hänellä ei ollut mitään oireita. Ei painonnousua eikä hän ollut tuntenut vauvan liikkeitäkään.

Tayvia Woodfork antoi pojalle nimeksi Tamaar Kylon Corral Woodfork. Hänellä oli entuudestaan myös kaksivuotias poika Taylon. Golden Corral -ravintola muisti tuoretta äitiä lahjalla, jossa oli vauvan hoitotarvikkeita ja lahjakortti ravintolaan.