Eläintarha evakuoitiin – karhu kaivoi tiensä ulos aitauksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Kansasissa sijaitseva eläintarha evakuoitiin väliaikaisesti sunnuntaina 9. kesäkuuta. Yksi Independentin kaupungin Ralp Mitchell Zoo -eläintarhassa asuvista karhuista oli onnistunut pakenemaan aitauksestaan melko yllättävällä tavalla. Karkumatka jäi lopulta lyhyeksi.

Karhu louhi itselleen aidan ali kulkevan pakoreitin. Eläintarhan työntekijät huomasivat eläimen karkaamisen muutamaa minuuttia myöhemmin. Eläintarha evakuoitiin välittömästi vierailijoista.

Eläintarhan työntekijät onnistuvat saamaan karhun takaisin aitaukseensa, ja tilanne oli ohi noin 10 minuutissa. Independentin kaupungin tiedotteen mukaan karhujen aitaukseen tullaan tekemään uudistuksia. Tarkoituksena on pitää huoli, ettei vastaavaa tapahdu tulevaisuudessa.