Jonna Tervomaa tekee paluun – uusi levy tulossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja Jonna Tervomaa on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Tänä vuonna Tervomaa kuitenkin julkaisee ensimmäisen uuden albuminsa vuosien tauon jälkeen. Edellinen levy, Ääni, ilmestyi vuonna 2017,

Jonna Tervomaa julkaisee kahdeksannen albuminsa Superaurinko 30. elokuuta. Levyltä on jo saatu esimakua Auringon eteen ja Strippaa mulle taas -kappaleiden muodossa. Perjantaina 14. kesäkuuta julkaistaan jälleen uusi single Värit palaa.

Tervomaa tuli kuuluisaksi jo 10-vuotiaana voitettuaan vuoden 1983 Syksyn sävelen Minttu sekä Ville -kappaleellaan. Todellinen läpimurto tapahtui kuitenkin aikuisiällä vuonna 1998 ilmestyneen Jonna Tervomaa -albumin myötä. Kesän aikana artisti tulee keikkailemaan seuraavanlaisesti:

Pe 14.6. Helsinki, G Livelab

Pe 28.6. Tampere, G Livelab

La 29.6. Oulu, Rotuaari Piknik

La 13.7. Savitaipale, Hakamäki Piknik

La 20.7. Vantaa, Tikkurila festivaali

La 27.7. Valkeakoski, Työväen Musiikkitapahtuma

La 17.8. Kurikka, Rytmiraide