Nainen sai yllättävän stalkkerin – orava tuijottelee ikkunoista päivästä toiseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stalkkerin vainoamaksi joutuminen ei ole naurun asia, paitsi jos vainoaja sattuu olemaan taatusti harmiton tapaus. Tämän sai huomata eräs TikTok-käyttäjä, joka sai muutama vuosi takaperin heittää hyvästit yksityisyyden tunteelle uteliaan jyrsijän vuoksi.

Glenda_is_nuts-nimistä TikTok-tiliä ylläpitävän naisen mukaan hän sai erikoisen stalkkerin toukokuussa 2020. Hänen puuhiaan seuraa ikkunan takaa Glendaksi nimetty orava. Jyrsijä ei vaikuta kyllästyneen häneen vuosienkaan saatossa.

TikTok-videolla Glenda seuraa asukasta tämän kodin eri ikkunoiden takaa. Nainen vertasi tilannetta humoristisesti jo panttivankitilanteeseen. Viraalihitiksi noussut video on kerännyt lukuisia kommentteja, joissa katsojat kertovat joutuneensa yhtä uteliaiden oravien tarkkailun kohteiksi kodeissaan.

@glenda_is_nuts Never enough nuts #squirrel #squirrels #squirrelsoftiktok #squirreltok #glenda #funnyanimals #animalsoftiktok #cuteanimal #fyp ♬ DSi Shop Theme – Osrsbeatz