NU: Käärme kurkisteli suihkuhuoneen hormista Nurmijärvellä – pelastuslaitos hätiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lämpimissä maissa ei ole harvinaista, että käärmeitä ilmestyy erikoisiinkin paikkoihin kotien sisälle. Taannoin vastaavanlaiseen tilanteeseen päädyttiin Nurmijärvellä. Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Nurmijärven Uutiset.

Lintumetsässä Kotkantiellä sijaitsevan talon asukkaat olivat juuri palanneet kotiin pitkältä matkalta. Erästä asukasta kohtasi melkoinen yllätys suihkuhuoneessa. Suihkun yläpuolella sijaitsevasta ilmastointihormista kurkisteli käärme.

Asukkaat epäilivät matelijaa kyykäärmeeksi ja hälyttivät pelastuslaitoksen paikalle. Pelastuslaitoksen väki kuitenkin totesi kyseessä olevan ihmisille harmiton rantakäärme. Pelastuslaitoksen työntekijät poistivat käärmeen pihtejä muistuttavalla apuvälineellä.

Rantakäärme vapautettiin operaation päätteeksi luontoon. Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen Klaukkalan yksikössä työskentelevä Matti Nissinen kommentoi Nurmijärven Uutisille, ettei hän ole törmännyt samankaltaiseen tapaukseen 40-vuotisen uransa aikana.