Eloton ruumis Porschen penkillä olikin jotain aivan muuta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Teksasissa sijaitsevan hinausyhtiön työntekijä soitti hädissään poliisille. Hän oli löytänyt hylätyn Porschen etupenkiltä ruumiin. Ilmoituksen mukaan ruumis oli sullottu jätesäkkiin, mutta hiukset näkyivät kääreen ulkopuolelta. Auto oli hylätty paikallisen Vidorin Jehovien todistajien valtakunnansalin ulkopuolelle.

Poliisi joutui anomaan kirjallisen luvan auton tutkintaa varten. Kyseessä oli kuolemantutkimus, joten protokolla on tiukka, eikä ilman asiakirjatöitä voi lähteä murtautumaan autoihin – saati suorittaa tutkintaa, ellei kyseessä ole akuutti hätätilanne.

Tuntien odottamisen jälkeen poliisi viimein pääsi tutkimaan ajoneuvon. Selvisi, että kyseessä ei ollutkaan eloton ruumis. Se oli niin sanottu pumpattava Barbara, joka oli jätetty Porscheen täysissä pukeissa. Nukella oli jopa aurinkolasit päässä, ja sen kuvaa voit tarkastella täällä.