Pasha Pozdniakova keimaili keittiössä – vähempikin loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median supertähdeksi ainakin suomalaisessa mittapuussa noussut jättipovinen Pasha Pozdniakova on saanut nopeasti jalansijaa Suomen lisäksi myös muualta maailmasta. Hänellä on sosiaalisessa mediassa jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Pasha on tehnyt musiikkia Pashulia-artistinimellä.

Nyt Pasha on poseerannut kameran edessä tapansa mukaan varsin näyttävästi ja vartalon muodot pääosassa. Samalla hän kysyy seuraajiltaan miten he kuvailisivat kyseistä videota. Seuraajat ovat todenneet muun muassa, että Pasha voisi hyvin olla ensimmäinen taivaassa tavattu nainen.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.