Kendall Jennerin lomakuvat miesten mieleen – näinkin auringosta voi nauttia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen supermallitytär on nautiskellut viime aikoina lomastaan yhdessä Kylie-siskonsa kanssa suomalaisillekin tutulla Mallorcan saarella Välimerellä. Nyt Kendall on julkaissut lisää lomakuviaan, jotka ovat varmasti olleet hänen seuraajiensa mieleen.

Nyt Kendall nähdään kuvattuna muun muassa biksuissa ja veneilemässä asianmukaisen niukasti pukeutuneena. Hän toteaa kuvatekstissä lyhyesti vain saaren nimen, joten päivitys on varsinainen matkailumainos Mallorcan saarelle.

Kendall Jenner on ollut viime aikoina uutisotsikoissa myös rakkauselämänsä vuoksi. 28-vuotias nainen on alkanut Daily Mail -sivuston mukaan jälleen tapailemaan Bad Bunnya, jonka kanssa hän erosi viime vuoden lopulla.