Shania Twain teki keikalla huvittavan mokan – lauloi vahingossa rumpukapulaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen laulaja-lauluntekijä Shania Twain on tehnyt uraa jo 1990-luvun alusta lähtien. Vuosi sitten country-popin tunnettuihin nimiin kuuluva tähti julkaisi kuudennen studioalbuminsa, joka kantaa nimeä Queen of me.

Shania Twain keikkailee edelleen ahkerasti. Nyt 51-vuotias artisti julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon hauskasta tilanteesta, jossa hän lauloi vahingossa mikrofonin sijaan rumpukapulaan.

Yleisön kuvaamalla videolla nähdään miten Shania Twain esittää If You’re Not in It for Love -kappalettaan. Hänellä on toisessa kädessään rumpukapula ja toisessa mikrofoni. Yhdessä vaiheessa hän nostaa vahingossa mikrofonin sijaan rumpukapulan suunsa eteen ja alkaa laulamaan.

– Olen todella onnellinen, että joku sai tämän tilanteen videolle, Shania Twain kirjoitti kuvatekstissään.