The Rock sai tyttäriltään glitter-kasvohoidon: ”Tämä saattaa kirvellä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitkään julkisuudessa ollut yhdysvaltalainen näyttelijä ja showpainija, Dwayne ”The Rock” Johnson, on esitellyt usein sosiaalisessa mediassa sitä millaista hänen elämänsä kolmen lapsen isänä on. Miehellä on hänen vaimonsa Lauren Hashianin kanssa kaksi tytärtä, Jasmine Lia, Tiana Gia sekä Simone edellisestä liitosta Dany Garcian kanssa.

Dwayne Johnson esitteli nyt uudella videollaan millaisen yllätyksen hän sai lahjaksi isänpäivänä tyttäriltään. 52-vuotias isä sai kahdeksanvuotiaalta Jasminelta ja kuusivuotiaalta Tianalta hemmotteluhoidon, joka oli nimeltään taianomainen glitter-kasvohoito.

Videolla nähdään miten vielä yöpuvuissa olevat tytöt levittävät isänsä kasvoille kirkasta geelimäistä ainetta, jossa on turkoosin väristä kimaltelevaa glitteriä. Dwayne Johnson kertoo kuvatekstissään rakastavansa kaikkia tyttömäisiä asioita, joita hän saa tehdä lastensa kanssa. Mies yrittää nauttia jokaisesta leikistä mitä hänen lapsensa keksivät nyt kun he ovat vielä pieniä.