Ben Affleck vietti isänpäivää Jennifer Garnerin kanssa – valitsi ex-vaimon Jennifer Lopezin sijaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkomaisissa medioissa on uutisoitu paljon viime viikkojen aikana Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin ongelmista heidän avioliitossaan. Ben Affleck on muuttanut kodista pois omaan vuokra-asuntoon ja nyt avioparin iso kartano on laitettu myyntiin. Avioparin arvellaan olevan asumuserossa.

Jennifer Lopez teki Ben Affleckille isänpäivän kunniaksi julkaisun hänen Instagram-tarinoissaan, joissa hän kutsui miestä sankarikseen. Ben Affleck ei kuitenkaan viettänyt isänpäivää hänen vaimonsa kanssa vaan hänet nähtiin Entertainment Today -uutisen mukaan ex-vaimon Jennifer Garnerin kanssa viettämässä aikaa.

Jennifer Lopezia ja Ben Affleckia on muutenkin nähty julkisuudessa yhdessä paljon vähemmän kuin aiemmin. Jennifer Lopez perui myös taannoin kaikki kesän keikat ja ilmoitti syyksi sen, että hän haluaa keskittyä perheeseensä ja viettää lähimmäistensä kanssa aikaa. Kiertue olisi ollut naisen ensimmäinen viiteen vuoteen.