Susanna Penttilä jättipovisena – tienaa näillä kurveilla valtavia summia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille suomalaisille televisiosta tuttu julkkiskaunotar ja muotialan yrittäjä Susanna Penttilä on tullut tutuksi sekä yrittäjänä että realityohjelmista. Matkailusta nauttiva Penttilä kertoi taannoin julkisesti, että hän tienaa sisällöllään jättimäisiä summia. Huippukuukausina myyntiä syntyy peräti 70 000 euroa kuukaudessa.

Nyt Susanna on hehkuttanut osallistumistaan Farmi-realitysarjan revanssiin ja samalla hän tietenkin esittelee myös kurvejaan, joilla satumaiset tulot osin tehdään.

Susanna Penttilä perusti heti tuloja varten oman osakeyhtiön ja kertoi, että OnlyFans-tilillä hänellä on tälläkin hetkellä rahaa noin 700.000 dollaria. Siitä OnlyFans-palvelu ottaa vielä 20 prosentin komission, minkä lisäksi verotus vie summasta oman osuutensa.