Nostalgiaa kerrakseen – Habbo Hotelin vuoden 2005 versio teki paluun

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2000 avattu suomalainen Habbo Hotel oli edelläkävijä internetin yhteisöpalveluissa. Sulake Oy:n luomassa Habbo Hotellissa pelaajat pääsevät pikselihahmoillaan viettämään aikaa virtuaalihotellissa ja chattailemaan muiden kanssa. Tarjolla on niin julkisia tiloja kuin yksityisiä huoneita.

Nyt 2000-luvun alkuvuosien Habbo Hotelia kaipaavilla on mahdollisuus verestää muistojaan. Habboon on avattu Habbo Hotel Origins -osio. Se on tarkka jäljennös vuoden 2005 Habbosta.

Habbon tiedotteen mukaan kehittäjä ja pelaaja Macklebee löysi vanhan palvelimen täynnä kauan kadoksissa olleita tiedostoja. Hän käytti puoli vuotta restauroidakseen Habbo Hotellin lähes 20 vuotta vanhan version. Habbo Origins julkaistiin tiistaina 18. kesäkuuta.

Habbo Originsiin tulee kolme hotellia, joiden kieliä ovat englanti, portugali ja espanja. Myöhemmin mukaan tulee useita vanhoja julkisia tiloja. Habbo Originsin ikäraja on 18 vuotta, joten moderointi ei ole yhtä tiukkaa kuin perusversiossa.