Miss Wien peppu pystyssä sohvalla – sekoittaa miesten pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

10 vuotta sitten itävaltalaisille tutuksi Miss Wienin 2014 -kilpailun voittajana tunnetuksi tullut Katharina Nahlik on voittonsa jälkeen työskennellyt pääasiassa mallina. Hänen uransa vei kaunottaren aikoinaan Yhdysvaltoihin, kun hän avioitui amerikkalaisen diplomaatti Shilo Mazepan kanssa.

Tällä kertaa Nahlik poseeraa viettelevästi sohvalla takapuoli pystyssä ja erittäin pienissä alusvaatteissa, joten vähemmästäkin hänen miespuolisten seuraajiensa pasmat menevät sekaisin.

Katharina Nahlik tunnettiin aiemmin nimellä Katharina Mazepa, ja hän vaikuttaa nykyisin Yhdysvaltojen Miamissa eikä häpeile vartalonsa esittelyä. Hänen julkaisemissaan kuvissaan näkyy poikkeuksetta enemmän ihoa kuin vaatteita. Nahlik opiskeli ympäristötekniikkaa BOKU-yliopistossa Wienissä.