Supertähdet salaa naimisiin – häitä juhlittiin jo puoli vuotta sitten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uransa kulta-aikoina useita hittejä julkaissut Ashanti, oikealta nimeltään Ashanti Shequoiya Douglas, muistetaan varsinkin hiteistään Foolish ja What’s Luv. Ashanti paljasti taannoin sosiaalisessa mediassa olevansa raskaana.

Ashantin ja Nellyn on kerrottu olevan kihloissa, mutta nyt on käynyt ilmi, että pariskunta on jo mennyt naimisiin. People-sivuston mukaan artistipari on vihitty jo puoli vuotta sitten 27. joulukuuta. Pariskunta on vain pitänyt asian salassa.

Ashanti seurusteli aikoinaan noin 10 vuoden ajan Nellyn kanssa, mutta he päätyivät eroamaan vuonna 2012. Nyt 12 vuotta myöhemmin he ovat löytäneet jälleen toisensa ja alkaneet perustamaan yhteistä perhettä. Ashanti odottaa esikoistaan räppäri Nellyn kanssa, mutta miehelle lapsi on kolmas, koska hänellä on entuudestaan tytär Chanel Haynes ja poika Cornell Haynes.