The Hills -tähdet haluavat lapsensa viihdebisnekseen – kuusivuotias poika aloittaa tubettamisen jo nyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Hills -realitysarjasta kuuluisuuteen nousseet Spencer Pratt ja Heidi Montag leipovat nyt kuusivuotiaasta pojastaan viihdemaailman seuraavaa lapsitähteä. Poika haluaa avata oman Youtube-kanavan ja vanhemmat ovat kertomansa mukaan myötämielisiä asian suhteen.

– Gunner esiintyy pian omalla YouTube-kanavallaan. Olemme itseasiassa parhaillaan työstämässä sitä, Heidi Montag kertoi E! Newsin eksklusiivisessa haastattelussa viime kuussa.

Pariskunnalla on myös vajaa kaksivuotias Ryker. Poikansa on innokas Youtuben katsoja ja on vanhempiensa mukaan nähnyt muiden lasten kanavia siellä. Lisäksi Gunner tietää, että hänen vanhempansa ovat menestyneet elämässään juurikin televisiobisneksen avulla ja saanut runsaasti faneja.