90 Päivää morsiamena -tähden kauneusleikkaukset överiksi – tätä ei voi enää korjata

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet 90 Päivää morsiamena -sarjan tähtenä esiintyneen ja sittemmin oman sarjan siskonsa kanssa saaneen Darcey Silvan turvautuneen viime vuosina lukuisiin kauneusleikkauksiin. Fanit ovat ilmaisseet huolensa muuttuneesta ulkonäöstä lukuisat kerrat, mutta viimeisin video saa ihon kananlihalle.

Silvan siskokset, eli Darcey ja Stacey, rahoittavat hulppeaa elämäntyyliään muun muassa tekemällä henkilökohtaisia videotervehdyksiä faneilleen maksua vastaan. Nyt Darcey on tehnyt uuden videon, mikä on kuvattu autossa. Asiassa on yksi iso mutta: Hän ei enää näytä Darcey Silvalta.

Naisen huulet ovat muodottomat, poskipäät kuin kissanaisella ja botoxin täyttämä otsa kuulas. Lisäksi herää epäilys, onko hän videolla edes selvinpäin? Kauneusleikkausten jälkeen saa vahvoja kipulääkkeitä käyttöön ja videon perusteella Darceyn kasvoja on muokattu niin paljon, että reseptejä on varmasti kertynyt vino pino.