Poikien jalkapallopeliin uskomaton käänne – hirvikin halusi osansa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kahden veljeksen jalkapallopeli sai taannoin hauskan käänteen Yhdysvaltojen Coloradossa. Peliä saapui seuraamaan utelias hirvi. Se olisi selkeästi halunnut liittyä peliin.

Tilanteen kuvasi videolle poikien äiti Shira Moffatt. Hirvi seurasi peliä muutamien metrien päästä. Toinen poika syötti pallon eläimelle, joka potki sitä hetken ihmettelemisen jälkeen.

Pojat syöttivät pallon uudelleen hirvelle. Eläin vaikutti innostuvan pallon potkimisesta toden teolla. People-lehden mukaan Moffat kertoi hirvien liikkuvan usein kodin lähellä, mutta aikaisemmin ne eivät ole kiinnostuneet jalkapallosta.

Osavaltion luontoasioista vastaavan Colorado Parks and Wildlife -viranomaistahon tiedottajan mukaan pojat käyttäytyivät tilanteessa hyvin. He pysyttelivät turvallisen välimatkan päässä hirvestä, eivätkä käyttäytyneet sitä kohtaan uhkaavasti.