Kourtney Kardashian avautui: ”Pelkään vaginani putoavan”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityohjelman pariskunta Kourtney Kardashian ja Travis Barker saivat marraskuun alussa poikavauvan, jolle annettiin nimeksi Rocky Thirteen. Aviopari eli kuukausien ajan suloisessa vauvakuplassa, josta Kourtneyn täytyi kuitenkin melko pian poistua promokuvauksia varten.

Kourtney Kardashian on ottanut oman aikansa raskaudesta ja synnytyksestä palautumiseen. Hän ei ole halunnut aloittaa urheilemista liian rankoista lajeista. Daily Mail -sivuston mukaan tähti on pelännyt, että hänen vaginansa putoaa pois jos hän hyppii tai juoksee, minkä vuoksi nainen onkin aloittanut liikkumsen pilateksella.

Raskauden ja synnytyksen aikana lantionpohjan lihakset venyvät ja heikkenevät. Vaginan pois putoamisella Kourtney Kardashian tarkoittaa sitä, miten hypyt ja korkean vaikutuksen harjoitukset voivat lisätä painetta lantionpohjaan, mikä voi johtaa virtsankarkailuun tai jopa lantion elinten laskeumaan jos lihakset eivät ole vielä toipuneet.