Nyt se on varmaa: Resident Evil -pelisarja saa jatkoa

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu selviytymiskauhupelien sarja Resident Evil saa jatkoa, mahdollisesti jo vuoden 2025 alkupuolella. Japanilainen peliyhtiö Capcom on vahvistanut huhut sarjan yhdeksännestä osasta. Jatko-osa on parhaillaan työn alla.

Resident Evil 9 vahvistettiin Capcom Next -tilaisuudessa. Pelin ohjaajaksi on kiinnitetty Koshi Nakanishi. Hän ohjasi myös sarjan kehutun seitsemännen osan.

– Oli haastavaa keksiä, mitä tehdä sarjan seitsemännen osan kanssa. Me kuitenkin lopulta keksimme merkittävältä tuntuvan idean. En voi paljastaa yksityiskohtia, mutta toivon teidän olevan yhtä innoissanne kuin minäkin, Nakanishi kertoi Comicbook.comin mukaan.

Huhujen mukaan yhdeksäs Resident Evil olisi saarelle sijoittuva avoimen maailman peli. Sarjan viimeisin osa on Resident Evil Village. Vuonna 2021 ilmestyneen pelin miljöönä toimi lumnnen eurooppalaiskylä.