Pussycat Doll paljasti paljonpuhuvan rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmona tunnetuksi tullut Nicole Scherzinger on viime aikoina esiintynyt Andrew Lloyd-Webberin West Endin musikaalissa Sunset Boulevard. Tuotanto on ollut Lontoossa, mutta siirtyy tänä vuonna New Yorkin Broadwaylle. Tällä hetkellä nainen on ansaitulla lomalla.

Scherzinger on nyt esitellyt huipputimmiä vartaloaan lomakuvissaan, joissa hänet on ikuistettu mustavalkoisissa biksuissa poseeraamassa luolamaisessa maisemassa. Seuraajat ovat ottaneet poseerauksen innokkaasti vastaan.

Nicole Scherzinger julkaisee usein kuvia ja videoita treeneistään hänen Instagram-kanavallaan. Tähti rakastaa uusien lajien kokeilemista, ja tällä kertaa hänet nähdäänkin trampoliinilla hyppimässä vihreässä treeniasussa.