Odottamaton näky videolle – armeijan hevoset karkasivat liikenteen sekaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lontoossa todistettiin maanantaina 1. heinäkuuta hurjaa tilannetta. Liikenteen sekaan karkasi kolme Britannian asevoimien käytössä olevaa hevosta. Kyseessä oli jo toinen vastaava tilanne kolmen kuukauden aikana.

Tapaus sattui Britannian ratsuväkirykmentin rutiiniharjoituksen aikana. Yksi hevosista säikähti linja-autoa ja pinkaisi karkuun. Tämän seurauksena myös kaksi muuta hevosta pääsi irralleen.

Eläimet juoksivat Seville Streetiltä South Eaton Placeen, jossa yksi hevosista otettiin kiinni. Kaksi muuta hevosta pysäytettiin Vauxhallin sillalla. Hevosten pakomatka tallentui Lontoon keskustassa ajaneen taksin kojelautakameran videolle.

The Guardian -lehden mukaan yksi hevosista sai välikohtauksen aikana lieviä vammoja. Lontoossa todistettiin samankaltaista tapausta edellisen kerran huhtikuussa. Tuolloin viisi hevosta pääsi irralleen ratsuväkirykmentin harjoitusten yhteydessä.