Gisele Bündchen hoitaa kehoaan mausteilla – paljasti käänteentekevän listansa

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gisele Bündchen on yksi menestyksekkäimmistä malleista. Nainen on viime aikoina keskittynyt perhe-elämäänsä, jota ravisutti kaksi vuotta sitten avioero kun Gisele Bündchen ja Tom Brady päättivät erota 13 vuoden liiton jälkeen. Nyt nainen on palannut työelämään ja julkaissut oman keittokirjan.

Gisele Bündchen on viime aikoina keskittynyt mallin uran käynnistämiseen ja omaan hyvinvointiinsa. Nainen on kertonut pitävänsä kehostaan ja terveydestään huolta syömällä hyvin. Nyt Gisele Bündchen luetteli uudessa Instagram-julkaisussaan mitkä ovat hänen suosikkiyrttinsä ja -mausteensa, joilla on hyviä hoitavia ominaisuuksia.

Inkivääri – auttaa ruoansulatusta, poistaa tulehduksiaPersilja – parantaa hengityksen tuoksua, antioksidanttinenRosmariini – stimuloi vastustuskykyä, parantaa ruoansulatustaKurkuma – hyväksi sydämelleBasilika – hyväksi sydämelle, antibakteerinenMustapippuri – auttaa ravintoaineita imeytymäänKorianteri – alentaa verensokeriaOregano – antimikrobisia ja antioksidanttisia ominaisuuksiaKaneli – parantaa verenkiertoa