Helsinki-Vantaan lentoaseman ravintolamaailma sai kansainvälisen palkinnon

Matkailu Ruoka · Tim Isokivi

Helsinki-Vantaan lentoaseman turvatarkastuksen jälkeisen lähtöporttialueen ravintolamaailma on saanut kansainvälistä tunnustusta. Ravintolamaailma voitti Airport Food Hall of the Year -palkinnon kansainvälisessä matkailu- ja ravintola-alan kilpailussa. Asiasta tiedotti Finavia.

Voittajan valitsi Airport Food and Beverage and Hospitality -kilpailussa asiantuntijaraati. Kriteereitä palkinnolle olivat muun muassa tarjonnan monipuolisuus, asiakastyytyväisyys ja vastine rahalle. Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloalulassa sijaitseva Food Hall -ravintolamaailma voitti samaisen palkinnon viime vuonna.

– Voimme nyt ylpeänä sanoa, että molemmat ravintolamaailmat lentoasemallamme ovat kansainvälisesti palkittuja. Se kertoo paljon Helsinki-Vantaan erinomaisesta ruokatarjonnasta, jota kehitämme jatkuvasti, kertoo Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finavian tiedotteessa.

Helsinki-Vantaan porttialueen ravintolamaailmassa toimivat Asian Kitchen, Bastard Burgers, Fafa’s, Pala Pizza Bar ja Tori Kitchen & Cafe. Ravintola-aluetta operoi ravintolapalvelutuottaja Select Service Partner Finland.