Aikuisviihdetähti Jesse Janen kuolinsyy selvisi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tämän vuosituhannen tunnettujen aikuisviihdetähtien joukkoon lukeutuva Jesse Jane on menehtyi hiljattain 43-vuotiaana Yhdysvaltojen Oklahomassa. Nyt kuolinsyyksi on paljastunut vahingossa tapahtunut huumeiden yliannostus.

Jesse Jane ja hänen poikaystävänsä Brett Hasenmuller löydettiin kuolleina pariskunnan kodista. Oklahoman-lehden hankkiman ruumiinavausraportin mukaan Janen elimistössä oli tappavia määriä kokaiinia ja fentanyyliä. Fentanyyli on aiheuttanut viime vuosikymmenen aikana lukemattoman määrän viihdemaailman tähtien menehtymisiä.

Jesse Jane on oikealta nimeltään Cindy Howell. Hän esiintyi urallaan yli sadassa aikuisviihde-elokuvassa. Kaksikko löydettiin kuolleena, kun 10 vuotta nuoremman miesystävän pomo huolestui ja soitti hätäkeskukseen, kun ei ollut saanut työntekijäänsä kiinni.