Disney julkaisee ilmaisen mobiilipelin

Digi Pelit · Tim Isokivi

Disney ja peliyhtiö GungHo Online Entertainment julkaisevat tänä syksynä mobiilipelin, jonka pääosissa ovat tunnettujen Disney-hahmojen pikseliversiot. Disney Pixel RPG -peliä on kuvailtu ilmaiseksi pelattavaksi mobiilipeliksi.

Disney Pixel RPG -pelissä seikkaillaan Disney-hahmojen asuttamissa maailmoissa. Pelaaja pääsee muokkaamaan omaa hahmojaan ja lähettämään tunnettuja hahmoja hoitamaan erilaisia tehtäviä. Peli julkaistaan iOS ja Android -laitteille syyskuussa ja muilla alueilla myöhemmin.

GungHo Online Entertainmenton tullut tunnetuksi muun muassa Puzzle & Dragons ja Ragnarok Online -peleistään. Vaikka tuleva Disney Pixel RPG on pelattavissa ilmaiseksi, sisältää se monien muiden mobiilipelien tavoin mikrotransaktioita eli pelin sisällä ostettavaa maksullista lisäsisältöä.