Julia Fox tuli kaapista: ”Olen lesbo”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Julia Fox kertoi avoimesti seksuaalisuudestaan vastatessaan TikTok-videoon, jossa arvosteltiin poikaystäviensä kanssa aikaa viettävien lesbojen miehiä. Julia Fox kommentoi, että hän on juuri tuollainen videolla kuvailtu lesbo.

Julia Fox myös pahoitteli miehille, että on seurustellut heidän kanssaan seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta. Hän lupautui pysymään erossa kaksilahkeisista tulevaisuudessa. Julia Foxin seksuaalisuudesta on saatu vihiä jo vuosien ajan, kun hän esimerkiksi kertoi kiinnostuksestaan seurustella naisten kanssa.

Hän oli naimisissa Peter Artemievin kanssa vuosina 2018–2020 ja seurusteli pian sen jälkeen muutaman kuukauden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Hän kertoi, että hänen sisällään oli homoseksuaalisuuttaa, mutta hänen oli tutkittava asiaa enemmän. Julia Fox on ollut kaksi vuotta selibaatissa.

@juliafox #stitch with @emgracedawg pt.2 ♬ original sound – Julia fox