Britney Spears yhä sinkku – vannoi pysyvänsä erossa miehistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spears ilmoitti olevansa sinkku. Hän seurusteli kotvasen ajan Paul Richard Soliz -nimisen miehen kanssa, kunnes suhde päättyi yhtä nopeasti kuin alkoikin. Lähipiiri on ollut huolestunut seurustelukumppanin sopivuudesta laulajalle jo alusta asti.

Kaksikko alkoi tapailla viime syksynä. Pian selvisi, että Solizilla oli rikosrekisteri, eikä sekatyömiehen maine ollut kovinkaan kaksinen. Laulaja julkaisi Solizista Instagramissa salaperäisen tekstin, jossa luki: ”Hänen asenteensa on villi, mutta hänen sydämensä on kultaa.” Nyt nainen on kuitenkin ilmoittanut olevansa sinkku.

– En ole enää ikinä elämäni aikana miehen kanssa, Britney Spears vannoi nyt jo poistetussa kuvatekstissä.

Solizin entinen vaimo Nicole Mancilla on kertonut, että mies on sarjapettäjä, jolla on yhdeksän lasta. Mies ei ole tavannut jälkikasvuaan sen jälkeen, kun aloitti seurustelun Spearsin kanssa, Page Six uutisoi.