Coldplay-lippuja ilmestyi jälleenmyyntisivustolle – hinnat pilvissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu brittiläinen rockyhtye Coldplay esiintyy tänä kesänä ensi kertaa Suomessa. Helsingin Olympiastadionilla 27., 28., 30. ja 31. heinäkuuta järjestettävien konserttien liput saapuivat myyntiin viime kesänä. Ne myytiin nopeasti loppuun.

Coldplayn odotetuille Suomen-keikoille voi olla vielä mahdollista saada lippuja. Niitä ilmestyy aika ajoin myyntiin FanSale-jälleenmyyntisivustolle. Kyseessä on turvalliseksi kuvailtu palvelu, jota ylläpitää Lippu.fi.

Mattimyöhästen kannattaa kuitenkin varautua maksamaan lipuista melko korkeitakin summia. Esimerkiksi 9. heinäkuuta FanSalessa myytävien Coldplayn Suomen konserttien lippuja sai halvimmillaan 385 euron hintaan. Kalleimmat liput maksoivat puolestaan jopa yli 1 100 euroa.

Toisen käden lippuja saattaa olla myynnissä myös epävirallisissa kanavissa, kuten verkon kauppapaikoilla ja sosiaalisessa mediassa. Näissä tapauksissa riskinä voi kuitenkin olla huijauksen uhriksi joutuminen.