BB-Niko Staralle: ”Jättäkää minut rauhaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman myötä suomalaisille tutuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, oli eilen otsikoissa Lahdessa sattuneen välikohtauksen takia. Hän kertoi Staralle olevansa kyllästynyt elämänsä käsittelyyn mediassa ja pyytää ihmisiä jättämään hänet rauhaan.

– Jos ihmiset vain tajuaisivat jättää minut rauhaan. Haluan tehdä työni, eli tässä tapauksessa juontokeikkani kunnialla. Niinkun tämän illan aikana tapahtui ja minut ja BB-Minna nähtiinkin lavalla selvinpäin. Myönnän että alkoholi ja ihmisten loputtomalta tuntuva mielenkiinto minua kohtaan eivät ole hyvä yhdistelmä, Niko kertoi Staralle.

Saarinen on yllättynyt Big Brother -ohjelman myötä saamastaan mediajulkisuudesta ja BB-Riston taannoisen vuodatuksen tapaan myös Niko toteaa joutuneensa tähän myllytykseen itsestään riippumattomista syistä. BB-kilpailijat eivät ole siis osanneet odottaa realitysarjan aikaansaamaa julkisuusrumbaa.

– Toivoisin ihmisten ymmärtävän, että olen joutunut minusta riippumattomista syistä moiseen myllytykseen ja se ei tule hetkeen loppumaan, elleivät ihmiset anna minulle tilaa elää omaa elämääni, Niko jatkaa.

– On säälittävää että ventovieraat ihmiset lähtevät viettämään baari-iltaa ravintolaan ja ainoa asia minkä he tekevät maanantaiaamun tullessa on, että antavat juoruvinkkejä eri medioille. Itse en koskaan toimisi näin vaikka todistaisin millaisen tilanteen tahansa, kenen tahansa ihmisen toimesta.