Christina Aguilera liian kireissä housuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on viettänyt pitkään hiljaiseloa otsikoista, mutta nyt hän on jälleen aktivoitunut. Vaaleat hiuksensa lyhyiksi leikannut laulaja on viime päivinä poseerannut selvästi vähemmissä vaatteissa kuin aiemmin, ja viimeksi eilen hänet kuvattiin kourimassa jalkoväliään yhdessä avustajansa kanssa.

Vielä muutama kuukausi sitten Christina Aguilera nähtiin julkisuudessa varsin muodokkaana kaunottarena, mutta pari viikkoa sitten huomattavasti laihtunut kaunotar kuvattiin uudenvuodenjuhlissa merkittävästi aikaisempaa kevyempänä. Nyt Christina on kuvattu leffan kuvauspaikalla Los Angelesissa. Lehden lukemiseen syventynyt vaalea popkaunotar oli pukenut ylleen liian tiukat housut, sillä ne paljastivat hieman liikaa housujen sisällöstä. Katso kuvat tästä.

Eilen hänet yllätettiin hieman vastaaviin kuviin hetkellä, jolloin hänen intiimialueillaan ilmeni mitä ilmeisimmin akuuttia rapsutuksen tarvetta. Syytä moiseen voidaan toki vain arvailla. Jostain käsittämättömästä syystä myös hänen avustajansa kävi kiinni neitokaisen jalkoväliin.