Fitness-äiti paljasti mikä saa hänet epävarmaksi – moni olisi eri mieltä

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Melbournessa asuva perheenäiti Anna Strode synnytti kaksoset, mutta oli jo yhdeksän kuukauden jälkeen synnytyksestä uskomattoman hyvässä kunnossa. Hän toimii inspiraationa monille muille äideille, mutta myös Strode kokee välillä olevansa epävarma itsestään ja omasta vartalostaan.

Anna Strodea seuraa Instagramissa yli 57.000 ihmistä, jotka haluavat saada itselleen motivaatiota naisen kuntoiluvideoista. Videoilla nainen näyttää miten hän treenaa kotonaan kahden pienen poikansa aikana ja saa mahtumaan lyhyet treenit omiin kiireisiin päiviinsä. Myös Strode kokee silti paineita siitä, että raskaus näkyy hänen vatsassaan.

Monet äidit voivat varmasti olla sitä mieltä, että raskaus ei jättänyt pienikokoiseen naiseen mitään jälkiä. Strode kuitenkin näyttää videollaan, että vatsaan jäänyt löysä iho ja raskausarvet tuovat hänelle välillä epävarmuutta. Strode kuitenkin painottaa videolla sitä, että epävarmuuden äänille ei saa missään nimessä antaa valtaa. Jokaisen äidin tulee olla onnellinen siitä mitä hän on saanut aikaan ja kantaa raskauden jättämiä jälkiä ihollaan ylpeänä.

 

https://www.instagram.com/p/BLarhQ3ByaQ/?taken-by=bubs2bikinis

https://www.instagram.com/p/BLdUrL6hX-f/?taken-by=bubs2bikinis

https://www.instagram.com/p/BKxfXDKhlHi/?taken-by=bubs2bikinis

https://www.instagram.com/p/BIpKtaOhmea/?taken-by=bubs2bikinis