Lindsay Lohan jäi ilman ”vapaudut vankilasta” -korttia – isä ei halua tytärtä kiven sisään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla selvisi, että poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on rikkonut toistuvasti oikeuden hänelle määräämiä ehdonalaisen tuomion sääntöjä, koska hän ei ole osallistunut määräysten mukaisesti alkoholivalistukseen.

Tämän johdosta julkkistähti on nyt mitä ilmeisimmin palaamassa kaltereiden taakse. Lindsayn isä Michael Lohan on kommentoinut tyttärensä elämää liiankin innokkaasti, eikä hän voinut olla tälläkään kerralla lausumatta mielipidettään tapauksesta.

– Minut ammutaan jos kommentoin. Minusta vankila ei tee hyvää kenellekään. Se ei ole missään nimessä hoitolaitos. En usko, että vankila on hyväksi kenellekään, ellet ole sitten murhaaja tai tehnyt jonkun vakavan rikoksen. Huumeongelmaisten tulisi olla vieroitushoidossa. Vankilassa sellainen ei ole mahdollista, Michael Lohan kommentoi TMZ-julkaisulle.

Verkkolehden mukaan on erittäin todennäköistä, että Lindsay Lohan passitetaan takaisin kaltereiden taakse vankilaan. Asiaa käsitellään oikeudessa tämän hetken tietojen mukaan 20. toukokuuta.