Jessica Alba uhkaa Playboy-lehteä oikeustoimilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi aiemmin tänä vuonna äänestetty näyttelijä Jessica Alba on suivaantunut siitä, että koristaa bikiniasuisena miestenlehti Playboyn tuoreimman numeron kantta.

25-vuotias Alba uhkaa lehteä oikeustoimilla syyttäen Hugh Hefneriä ja kumppaneita lukijoiden harhauttamisesta. Jessican mielestä lehden kansikuva antaa olettaa, että lehti sisältäisi kuvia hänestä alastomana tai melkein alastomana. Alban lakimiehet ovat lähettäneet asian tiimoilta kirjeen Playboy-lehden juristeille.

Jessica Alban edustajien kirjeessä vaaditaan, että lehden kyseisen numeron jakelu lopetettaisiin välittömästi ja hänen kuvansa luvattomasta käytöstä maksettaisiin näyttelijälle rahallinen korvaus.

Näyttelijän edustaja Brian Wolf kertoi, että Playboy on useita kertoja yrittänyt ostaa Albaa lehtensä kuviin, mutta tarjouksia ei ole hyväksytty. Nyt lehti käyttää kannessaan Pinnan alla -elokuvan markkinointikuvaa. Myös elokuvayhtiö Columbia on lähestynyt lehteä syyttäen tätä epäeettisestä toiminnasta ja vaatinut anteeksipyyntöä.

Jessica Alban lakimiesten kirje Playboylle löytyy kokonaisuudessaan tästä.