Mary J. Blige: Umbrella tehtiin minulle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rihannan yhdessä Jay-Z:n kanssa esittämästä Umbrella-hitistä tuli alkaneen vuosituhannen tähän mennessä menestynein kappale. Nyt tuolle superhitille on ilmaantunut jo kaksi ”oikeaa omistajaa”.

Elokuussa tuli ilmi, että kappaletta tarjottiin ensin Britney Spearsille, mutta hän ei halunnut sitä mukaan uudelle levylleen.

– Olin työskentelemässä studiossa Trickyn kanssa sinä päivänä kun hän sai valmiiksi Umbrellan. Heti kun kuulin kappaleen, huomasin että se oli jättihitti ja sanoin haluavani sen, mutta minulle kerrottiin kappaleen olevan varattuna Britneylle. Hän odotti, mutta Britney ei koskaan ottanut yhteyttä, tuottaja Taio Cruz kertoi tuolloin WENN -uutistoimistolle.

Nyt myös r&b-tähti Mary J. Blige väittää, että Umbrella-megahitti olisi alunperin tarkoitettu hänelle.

– He tekivät kappaleen minulle. Se oli Grammyjen aikaan, jolloin olin todella kiireinen. Kuulin kappaleen ja ajattelin, että tässä on jättihitti, rakastan sitä. He kertoivat, että se oli minulle, mutta samaan aikaan he ilmeisesti kertoivat myös Rihannalle, että se oli hänelle, Blige totesi MTV-kanavan haastattelussa.

Blige kuitenkin korosti, ettei hän ole katkera tapauksesta ja totesi Rihannan olevan upea esiintyjä, josta myös hän pitää kovasti. Mary J kertoikin Rihannalle päätyneen kappaleen olevan edelleen hänen tämän hetken suosikkejaan.