Eminemin ura on ohi?

Viihdeuutiset · Stara.fi





Maailman suosituimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva Eminem lopettaa uransa artistina tulevana syksynä, väittää Detroit Free Press -lehdessä haastateltu manageri Paul Rosenberg. Hänen mukaansa lopettamisesta ei ole vielä tehty virallista päätöstä, mutta kaikki merkit viittaavat siihen. Rosenbergin mukaan 33-vuotias Eminem keskittyisi jatkossa tuottajan ja kirjoittajan toimiin.

Näin ollen maailman suosituimman valkoisen rapparin viimeiseksi albumiksi on jäämässä Encore, jota on myyty noin 4,7 miljoonaa kappaletta. Uransa aikana hän on myynyt yhteensä noin 29 miljoonaa albumia.

– Olen ihmetellyt, kuinka kukaan ei ole tajunnut Encoren olevan Eminemin viimeinen levy, vaikka kansikuvissa hän kumartaa kiitokseksi faneilleen, manageri ihmettelee.

– Hän on saavuttanut lähes kaiken mitä alalla voi saavuttaa, yhtyetoveri Proof totesi samassa haastattelussa.

Aiemmin keikkailevasta artistista tuottajan toimiin on siirtynyt lukuisia muitakin hiphop-tähtiä. Esimerkiksi Dr. Dre ja Jay-Z työskentelevät nykyisin pääasiassa eri artistien taustavoimissa.

Viimeisen keikkansa Eminem heittäisi väitteen mukaan Dublinissa 17. syyskuuta. Tietoja ei ole vahvistettu Eminemin puolelta.