Anna Abreu: Sinkkuni on monelle yllätys!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Anna Abreu julkaisee elokuun alussa ensimmäisen maistiaisen tulevalta kakkoslevyltään. Lokakuussa julkaistavan albumin ensimmäinen singlelohkaisu on nimeltään Vinegar, ja se tuo esiin musiikillisesti uudistuneen Annan.

– Uusi sinkkuni on erilainen, kuin mitä multa olisi odottanut. Vinegar on ensimmäinen dance-biisini! Tulevalta levyltäni löytyy toki lattari- ja pop-biisejä ekan levyn tapaan, mutta halusin mukaan nyt enemmän dancea, Anna kertoi.

Kappaleen ovat säveltäneet Patric Sarin ja levyn tuottaja Rake. Anna on ollut mukana biisin sanoittamisessa. Hän itse tyynnyttelee jo etukäteen fanejaan, jotka yllättyvät uudesta linjauksesta.

– Soundissa on paljon samaa kuin edellisellä levyllä, mutta siinä on myös paljon erilaista. Sanotaanko että ensimmäinen sinkku saattaa olla aika monelle yllätys, mutta ne jotka eivät tykkää siitä sinkun tyylistä niin ei hätää, sillä kaikki levyn biisit eivät ole semmoista matskua. Se on erilainen mitä multa on ikinä tullut, Anna kertoi Staralle uudesta tyylistään.

Anna Abreun nimeä kantava esikoislevy oli viime vuoden suosituin kotimainen pop-levy. Tällä hetkellä 76.000 kappaletta, eli tuplaplatinaa, myynyt levy oli Suomen virallisella albumilistalla ilmestymisestään saakka yli puolen vuoden ajan. Menestyksekäs vuosi 2007 toi Annalle Vuoden naissolisti-Emman ja peräti viisi Emma-ehdokkuutta.

Ahkerasti koko vuoden keikkaillut Anna työstää parhaillaan studiossa lokakuussa ilmestyvää kakkosalbumiaan. Studion ohessa Anna tekee myös muutamia keikkoja:

07.08. Forssa, Holjat



08.08. Oulu, Suur-Messut



08.08. Kemi, Hullunmylly



09.08. Kalajoki, Top Camping Hiekkasärkät, Picnic Festivaali



15.08. Varkaus, Ravintola Z-One



16.08. Ylinen, Ylisfestarit 2008



17.08. Valkeakoski, Apian Seikkailupuisto



28.08. Espoo, Tapiolan Urheilupuisto (Länsiauto Areena)



29.08. Kokkola, Venetsialaiset



30.08. Pohja, (ulkotapahtuma)