Eminem: En lopeta uraani

Viihdeuutiset · Stara.fi





Eminemin raportoitiin taannoin Detroit Free Press-lehdessä lopettavansa uransa ja pitävänsä viimeisen keikkansa Dublinissa syyskuussa. Nyt herra itse on kuitenkin kommentoinut asiaa ja kumonnut huhun uransa lopettamisesta.

– En ole jäämässä eläkkeelle. Kun sanon pitäväni taukoa, tarkoitan, että pidän taukoa omasta musiikistani, tuottaakseni muiden artistieni albumeita. En ole koskaan sanonut, että viimeisin albumini jäisi viimeiseksi, Eminem toteaa.



 



Rap-tähti ei vielä tiedä itsekään seuraavaa liikettään, mutta lupaa kertoa siitä itse, kun sen aika tulee. Lopettamishuhut rappari kuittaa sensaatiolehtien roskapuheeksi.

– Tiedän, että en tule rappaamaan ikuisesti, mutta niin kauan, kun minulla on energiaa ja tahtoa, voin tehdä sitä. Tulen aina tekemään musiikkia. Joko vain tuotan toisten levyjä tai sitten jos niin päätän, teen uuden kiertueen tai albumin. Kun sen aika on, ihmiset tulevat kyllä tietämään, rappari kertoo.



 



Eminem kiertää parhaillaan USA:ta 39 kaupunkia kattavalla Anger Management-kiertueella. Samaisella kiertueella nähdään muun muassa myös 50 Cent sekä D12.