Itsehillintä petti – BB-Marianne valvotti asukkaita

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -talossa oli kummitusjuttujen ja säikyttelyjen teemailta. Niiden perusteella BB-Marianne ja BB-Anniina ovat talon säikyimmät kilpailijat. Marianne otti tosin kunnian myös illan hervottomimpana hihittelijänä.

Säikyttelyjen jälkeen Marianne sai nimittäin varsinaisen hihityskohtauksen. Johanin säikäytettyä hänet ei naurulle tullut millään loppua, joten Marianne otti peittonsa ja suuntasi BB-talon pihamaalle kikattamaan. Sinne ei ollut kuitenkaan pääsyä, joten hän joutui pian palaamaan makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneessa Johan ja Andreas pelästyttivät Mariannen vielä pariin otteeseen, mikä vain voimisti neitokaisen hihityskohtausta, jonka takia muut asukkaat eivät saaneet nukuttua. Andreas päätti kuitenkin kantaa kortensa kekoon vielä kerran ja pelästyttää Mariannen ja Teron hiipimällä heidän sänkynsä päätyyn.

Erityisesti Jari-Matti oli innoissaan onnistuneesta tuijotuspilasta, mutta sekään ei keskeyttänyt Mariannen tauotonta nauramista. Hänen hihityksensä kuului jonkin aikaa vielä peitonkin alta, kunnes hiljaisuus laskeutui viimein taloon.